CASTOR INTERNATIONAL - ROMÂNIA

Cu CASTOR, investești în VINCI!
Prețul de subscriere al acțiunii VINCI : 109,73€
Subscriere între 15 mai şi 2 iunie 2023

CASTOR INTERNATIONAL - ROMÂNIA


Cu CASTOR, investești în VINCI!
Prețul de subscriere al acțiunii VINCI : 109,73€
Subscriere între 15 mai şi 2 iunie 2023
Înapoi

Mențiuni legale

Mențiuni legale

În conformitate cu legea nr. 2004-575 din 21 iunie 2004 privind încrederea în economia digitalã, vã informãm cã:
Site-ul web „castor.vinci.com” este proprietatea VINCI, Societate pe acțiuni, înmatriculatã în Registrul Comerțului și Societãților din Nanterre sub numãrul 552 037 806 00585, având sediul social situat în:
1973 bd de la Défense, 92757 Nanterre Cedex, Franța. Tel.: +33 1 57 98 61 00
Directorul Comunicãrii: Pierre Duprat
Responsabilul publicației: Stéphanie Malek

Site-ul castor.vinci.com este guvernat de dreptul francez; vizitatorii care au acces la site din strãinãtate, trebuie sã se asigure de respectarea legilor aplicabile la nivel local.
Mențiunile legale putând fi modificate în orice moment și fãrã înștiințare prealabilã, vã invitãm sã le consultați periodic. Ultima actualizare: 30.03.2022.

Proprietatea intelectualã
Grupul VINCI deține, își rezervã și pãstreazã toate drepturile de proprietate, în special intelectualã, inclusiv drepturile de reproducere pe prezentul site și elementele pe care le conține.
În consecințã și în special, orice reproducere parțialã sau totalã a prezentului site și a elementelor pe care le conține este strict interzisã fãrã autorizarea în scris din partea VINCI.
Mãrcile, brevetele, logourile și toate celelalte semne distinctive conținute pe acest site sunt proprietatea grupului VINCI sau fac obiectul unei autorizãri de utilizare. Niciun drept sau licențã nu se poate atribui asupra vreunuia dintre aceste elemente fãrã autorizarea în scris din partea grupului VINCI sau a terțului titular al drepturilor.

Excluderea garanției și responsabilitãții
Utilizatorul site-ului web „castor.vinci.com” recunoaște cã a luat la cunoștințã prezentele condiții de utilizare a site-ului și se angajeazã sã le respecte.
VINCI nu poate fi ținut responsabil pentru daunele directe sau indirecte care ar putea rezulta din accesarea site-ului sau din utilizarea site-ului și/sau acestor informații, inclusiv pentru inaccesibilitatea, pierderea datelor, deteriorãrile, distrugerile sau virușii care ar putea afecta echipamentul informatic al utilizatorului și/sau pentru prezența virușilor pe site-ul sãu.
Deși VINCI sã strãduiește sã furnizeze un conținut fiabil pe site-ul sãu, el nu garanteazã cã conținutul sãu nu conține inexactitãți sau omisiuni și nu poate fi ținut responsabil pentru erori sau omisiuni, pentru absența disponibilitãții informațiilor și serviciilor. VINCI își rezervã, în orice moment și fãrã înștiințare prealabilã, dreptul de a aduce îmbunãtãțiri și/sau modificãri conținutului site-ului sãu.
În consecințã, utilizatorul recunoaște cã se servește de informațiile sale pe rãspunderea sa exclusivã.
Informațiile financiare difuzate pe site-ul „castor.vinci.com” nu pot fi considerate drept incitare în a investi și nu trebuie, în niciun caz, sã fie considerate drept prospectare.
VINCI încredințeazã difuzarea datelor bursiere pe site sãu societãții WebFinancialGroup.
VINCI și WebFinancialGroup își declinã orice responsabilitate în caz de erori, întârzieri sau întreruperi în actualizarea cotației la Bursã, comunicatã pe site.
Orice utilizare a respectivelor informații și date se va efectua pe riscul propriu al utilizatorului. În consecințã, VINCI nu poate fi ținut responsabil pentru conținutul sau exactitatea în totalitate sau în parte a informațiilor transmise pe site-ul sãu și pentru orice comandã sau decizie de investiție bazatã pe astfel de informații.

Linkuri spre alte site-uri
Site-ul poate include linkuri spre alte site-uri sau alte surse Internet. În mãsura în care VINCI nu poate controla aceste site-uri și aceste surse externe, VINCI nu poate fi ținut responsabil de disponibilitatea acestor site-uri și surse externe și, prin urmare, își declinã orice responsabilitate în ce privește conținuturile, reclamele, produsele, serviciile sau orice alt material disponibil pe sau prin intermediul acestor site-uri sau surse externe. Aceste linkuri sunt oferite utilizatorilor pe site-ul VINCI ca și serviciu. Decizia de a activa linkurile vã aparține exclusiv.
Vã reamintim cã site-urile neafiliate sunt supuse propriilor lor condiții de utilizare.

Cotația acțiunii VINCII 115,680€ +0,00 %   07.12.2023 17:36